Webdesign

Websites... we gebruiken ze dagelijks. We gebruiken ze om informatie te zoeken, producten te kopen, te communiceren, informatie te delen, werk te verzetten en nog veel meer. Websites zijn niet meer weg te denken. Wij creƫren graag uw plek op het web!

Onze werkwijze

Uiteraard is de eerste stap in de ontwikkeling van een site de afstemming met de opdrachtgever over de wensen en eisen. Nadat deze helder zijn wordt er een ontwerp gemaakt. Deze wordt voorgelegd en wanneer akkoord zullen we beginnen met de ontwikkeling. Tijdens de ontwikkeling kan altijd de voortgang worden bekeken en feedback worden gegeven. Wanneer de site gereed is zal deze live worden gezet en gaan we over in onderhouds modus. Een site is namelijk net als een woning, nooit af. Er zijn altijd nieuwe ideeën, uitbreidingen, technieken etc.

Techniek

Al onze websites worden ontwikkeld op basis van ons eigen CMS. Met behulp van dit (op PHP gebaseerde) framework kunnen we snel en flexibel ontwikkelen. Jarenlange ontwikkeling van het CMS heeft er voor gezorgd dat deze snel, betrouwbaar en uitgebreid is. Daarnaast is er een grote lijst modules die we kunnen hergebruiken. 

Alle data van de site wordt opgeslagen in een Microsoft SQL Server database, dit is een solide en enterprice grade database engine die garant staat voor snelheid, stabiliteit en veiligheid. 

Grafische vormgeving

De grafische vormgeving van een website is op z'n minst net zo belangrijk als de inhoud. De vormgeving en uitstraling zijn dusdanig belangrijk dat we dit graag aan de experts overlaten. We zouden het graag willen, maar we kunnen helaas niet alles. 

Om dit probleem te ondervangen hebben we een groot netwerk van resources en designers opgebouwd. Deze pro's schakelen we in zodra het nodig is, zodat we ook op grafisch gebied een top product kunnen leveren.

Betekend dit dan dat we een HTML templateje downloaden, invullen en online zetten? Nee! Het kan best zijn dat we gebruik maken van een template, maar dat is slechts een klein onderdeel van de ontwikkeling van een website. Het template zal volledig worden aangepast naar de eisen van de site. Daarna zal deze in het CMS worden geintegreerd en wordt het CMS zonodig uitgebreid met specifieke functionaliteit.