Nien's Beschilderingen

Volledig responsive website voor creatieve startup

Nien's Beschilderingen maakt prachtige beschilderde producten en muurschilderingen. Er is een logo en website gemaakt om dit werk te tonen en informatie te geven aan geïnteresseerden. De website is volledige responsive, dus van telefoon tot groot scherm te gebruiken. Uiteraard gebruikt de website het Ocrasoft CMS zodat de inhoud gemakkelijk aan te passen is.

Bezoek Nien's Beschilderingen



Jan van Slooten

Voor de autorijschool Jan van Slooten is een moderne en volledige responsive website opgezet.

Deze website bevat een enkele pagina met daarop alle functionaliteit. De pagina is opgebouwd uit een aantal delen waar de gebruiker door heen scrolt of naar toe kan springen via het hoofdmenu. Als de bezoeker onder aan de pagina is gekomen en besluit met Jan van Slooten in zee te gaan staat daar direct een toegankelijk contactformulier.

Bezoek Jan van Slooten



Ocrasoft Bizz

Snel en zorgeloos je administratie op orde houden? Maak een gratis account aan, kies de modules die je wilt gebruiken en start binnen 10 minuten met factureren.

Ocrasoft Bizz is een volledige zelf ontwikkeld platform wat gebouwd is op basis van enterprice grade technologieën zoals Microsoft ASP.NET en Microsoft Sql Server.

Bezoek Ocrasoft Bizz



Snel en zorgeloos je administratie op orde houden?

Ocrasoft Bizz